profile-image

Klodiana Docaj

i Licensuar

Emri : Klodiana Docaj

Telefon :0696261917

Email : klotilda1522@gmail.com

Vendndodhja : Tropojë

Nr Licence : 16

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2012