profile-image

Jonilda Zenelhasani

i Licensuar

Emri : Jonilda Zenelhasani

Telefon :673884087

Email : jonildazeneli@gmail.com

Vendndodhja : Dibër

Nr Licence : 662

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 8, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 3, 2019