profile-image

Jonida Dulemata

i Licensuar

Emri : Jonida Dulemata

Telefon :688036009

Email : jonida1902@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 466

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
April 20, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 13, 2009