profile-image

Jona Begeja

i Licensuar

Emri : Jona Begeja

Telefon :696735491

Email : jona_begeja@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 514

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologji Shkollore dhe organizimi
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe Shkollore
Institucioni
Shkolla 9 vjecare "7 Marsi"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 11, 2009
Deri
None