profile-image

Joana Brami

i Licensuar

Emri : Joana Brami

Telefon :

Email : joanadeliu@hotmail.com

Vendndodhja : Gramsh

Nr Licence : 21

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Masteer Shkencor Psikolog Klinik Zhvillimi/Mardhen
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011