profile-image

Irma Leka/Peza

i Licensuar

Emri : Irma Leka/Peza

Telefon :+355676909289

Email : lekairma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 287

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik
Data e Leshimit
April 20, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinicist
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 3, 2003