profile-image

Ilva Lamaj

i Licensuar

Emri : Ilva Lamaj

Telefon :696970953

Email : ilva83@hotmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 460

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe në Formim, Komunikim dhe Inovacion ...
Data e Leshimit
June 5, 2019

Bachelor

Titulli
Shkenca dhe Teknika Psikologjiko-Sociale te Komuni
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
None
Mbaruar
Sept. 28, 2012

Master

Titulli
Master ne Formim, Komunikim dhe Inovacion ne Konte
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
None
Mbaruar
Sept. 28, 2012

Doktoratura

Titulli
Doktorante ne kerkim shkenco
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
None
Mbaruar
Jan. 23, 2019