profile-image

Greta Hysi/Zahaj

i Licensuar

Emri : Greta Hysi/Zahaj

Telefon :+692851954

Email : gretahysi@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 438

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 20, 2010

Doktoratura

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
None
Mbaruar
April 29, 2017