profile-image

Esida Hasaj

i Licensuar

Emri : Esida Hasaj

Telefon :692333392

Email : esidahasaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 53

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Drejtësia për të Miturit
Institucioni
Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2009
Deri
None