profile-image

Erilda Ajaz

i Licensuar

Emri : Erilda Ajaz

Telefon :698180900

Email : erilda.ajaz@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 387

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
July 30, 2018

Bachelor

Titulli
Shkenca Psikologjike
Universiteti
THE UNIVERSITY OF SHEFFIELD
Fakulteti
None
Mbaruar
July 20, 2005

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji dhe Keshillim
Universiteti
THE UNIVERSITY OF SHEFFIELD
Fakulteti
None
Mbaruar
March 20, 2008