profile-image

Eglantina Petro

Emri : Eglantina Petro

Telefon :698401292

Email : eglastroka@live.com

Vendndodhja : Gjirokastër

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
June 15, 2014

Master

Titulli
Psikologji Sociale dhe Komunikimi
Universiteti
Institucioni i Arsimit te larte ISSAT
Fakulteti
None
Mbaruar
April 25, 2011