profile-image

Edisnajda Xhihani

Emri : Edisnajda Xhihani

Telefon :695567500

Email : edisnajdaxhihani@live.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 12, 2015