profile-image

Donilda Bylyku

i Licensuar

Emri : Donilda Bylyku

Telefon :692315747

Email : donildabylyku@yahoo.com

Vendndodhja : Bilisht

Nr Licence : 543

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Oct. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 6, 2011

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012