profile-image

Denisa Tanku

i Licensuar

Emri : Denisa Tanku

Telefon :695540337

Email : tanku.denisa@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 66

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2006