profile-image

Daniela Meçe

i Licensuar

Emri : Daniela Meçe

Telefon :692196492

Email : danielamece@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 508

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Shkollore
Data e Leshimit
March 28, 2019