profile-image

Brunketa Zoto

i Licensuar

Emri : Brunketa Zoto

Telefon :692038450

Email : bruketa@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 280

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Master

Titulli
Ne Kerkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012