profile-image

Blerina Toma

i Licensuar

Emri : Blerina Toma

Telefon :682011130

Email : blerinatoma@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 378

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik
Data e Leshimit
April 1, 2018