profile-image

Blerina Shore

i Licensuar

Emri : Blerina Shore

Telefon :685148060

Email : korreshiblerina@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 629

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 22, 2013