profile-image

Besmir Frroku

i Licensuar

Emri : Besmir Frroku

Telefon :693630434

Email : besmir.frroku@hotmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Nr Licence : 97

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Diploma

Titulli
.
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Master Shkencor, Psikologji Shkollore/Organizacion
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010