profile-image

Armila Hasani-Corrokaj

i Licensuar

Emri : Armila Hasani-Corrokaj

Telefon :693530897

Email : armilacorrokaj@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 474

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Master

Titulli
MND ne Kerkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 28, 2013