profile-image

Arlinda Ymeri

i Licensuar

Emri : Arlinda Ymeri

Telefon :674201204

Email : arlindahallunari@live.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 180

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Organizacionale
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata Shkodër
Pozicioni
Eksperte psikologe në "Çështje Civile- Familjare"
Nga
None
Deri
None