profile-image

Ardita Korriku/Keraj

i Licensuar

Emri : Ardita Korriku/Keraj

Telefon :693953545

Email : korrikuardita@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 525

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Maredhenjesh
Data e Leshimit
June 5, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 27, 2012

Eksperienca

Fusha
Punonjës Social
Institucioni
Qendra Komunitare "Engjëjt e Vegjël"
Pozicioni
Punonjëse sociale
Nga
Nov. 1, 2015
Deri
None
Fusha
Shërbime Psikologjike për Fëmijët
Institucioni
Qendra "Ecim së Bashku"
Pozicioni
Terapiste zhvillimi e fëmijëve autikë
Nga
June 1, 2014
Deri
Sept. 1, 2015