profile-image

Arben Hoti

i Licensuar

Emri : Arben Hoti

Telefon :674633949

Email : benhoti2000@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 465

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologji Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2002

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
None

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 21, 2016