profile-image

Ana Shkembi

i Licensuar

Emri : Ana Shkembi

Telefon :682096452

Email : anaz.shkembi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 532

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
June 5, 2019

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007