profile-image

Alida Zyka

Emri : Alida Zyka

Telefon :0693812717

Email : alidazyka@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 10, 2014

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 14, 2016