profile-image

Ada Sabahu

i Licensuar

Emri : Ada Sabahu

Telefon :673882854

Email : Ada_sabahu@hotmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 616

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 15, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 7, 2014

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 1, 2018